Serveis i tarifes

1.- CONSULTA DE PEDIATRIA a l’ESPAI NAC.                        Ronda Sant Pere, 44, Barcelona

     Visita pediàtrica, revisió del nen sa, seguiment de patologies, tractaments de medicina clàssica combinats amb homeopatia. Vacunes si calen, o si desitges que el teu fill sigui vacunat, sinó es així, en parlem.

Tarifa:    Visita:  60 €  (durada 50 minuts aproximadament)

Visita d’Urgències:  30 € (mínim 20 minuts de visita)

Pregunta pel descompte en germans

2.- CONSULTA ONLINE, 24h al dia

Si no us podeu desplaçar, sempre podeu tenir-me de pediatra on-line, a les plataforma de salut virtual de qbaby (al pc o com app mòbil)5583a3_917af75218cb4332b4ff46c154f2f3f7.jpg_srb_700_2000_75_22_0.50_0.20_0.00_jpg_srb.  Aquesta aplicació funciona com una llibreta i agenda, on pots apuntar de manera gratuïta dades com el pes i talla, i aconteixements importants de la salut del teu fill@. Tens possibilitat de consulta on-line, rebent resposta meva en menys de 12 hores. Prova-ho! La primera consulta també és gratuita.

Consulta online en Qoolife

 

4.- VISITA NEONATAL a DOMICILI (no urgències). Especialment  a les primeres 72h de vida del nadó, i revisions periòdiques fins al primer any de vida.

La durada de les visites és d’uns 50 minuts.  Es valora al neonat o al bebè, les seves mesures antropomètriques, constants vitals, circumstàncies perinatals, i tot el relacionat amb lactància materna i alimentació quan esdevingui.

  Valoració d’anquiloglòssia (frenet lingual curt) i la necessitat de realitzar o no Frenectomia ambulatòria.

Tarifes:

Visita:  140 €  + suplement 10€ en desplaçaments > 25 km,

suplement 20€ en >50km

Frenectomia si precisa: 120€

5.- ASSESSORIA en LACTÀNCIA MATERNA a DOIMICILI

    Si tens problemes amb la lactancia, clivelles, mastitis de repetició, el bebé que no guanya pes malgrat estar tot el dia al pit, sensació d’hipogalactia…, o fins i tot estàs en la fase de deslletar de manera respectuosa i no saps com fer-ho…
Visita d’aproximadament d’ 1 hora, per valorar l’anatomia del bebè, el teu pit, la presa i com s’agafa, postura,… assessoramnet i correccions, i tractaments específics si calen.

Tarifes: 

Visita:  140 €  + suplements de desplaçament

visites de seguiment 60 €

Frenectomia, si cal: 120€

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW