Serveis i tarifes

1.- CONSULTA DE PEDIATRIA

a la CLÍNICA de MOLINS de REI.                       Passeig del Terraplè 97, Molins de Rei

     Visita pediàtrica, revisió del nen sa, seguiment de patologies, tractaments de medicina clàssica combinats amb homeopatia. Vacunes si calen, o sinó ho desitges, en parlem.

Són visites curtes, de 15 minuts, però donant la máxima qualitat possible.

Tarifa: Sistema de visita per mútues

           Visita privada:  40 €

 

2.- CONSULTA ONLINE, 24h al dia

Sino et pots desplaçar, sempre em pots tenir de pediatra on-line, a la plataforma de salut virtual de qbaby (al pc o com app mòbil)5583a3_917af75218cb4332b4ff46c154f2f3f7.jpg_srb_700_2000_75_22_0.50_0.20_0.00_jpg_srb.  Aquesta aplicació funciona com una llibreta i agenda, on pots apuntar de manera gratuïta dades com el pes i talla, i aconteixements importants de la salut del teu fill@. Tens possibilitat de consulta on-line, rebent resposta meva en menys de 12 hores. Prova-ho! La primera consulta també és gratuita.

Consulta online en Qoolife

 

4.- VISITA NEONATAL a DOMICILI (no urgències). Especialment  a les primeres 72h de vida del nadó, i revisions periòdiques fins al primer any de vida.

La durada de les visites és d’uns 50 minuts.  Es valora al neonat o al bebè, les seves mesures antropomètriques, constants vitals, circumstàncies perinatals, i tot el relacionat amb lactància materna i alimentació quan esdevingui.

  Valoració d’anquiloglòssia (frenet lingual curt) i la necessitat de realitzar o no Frenectomia ambulatòria.

Tarifes:

Visita:  140 €  + suplement 10€ en desplaçaments > 25 km,

suplement 20€ en >50km

Frenectomia si precisa: 120€

5.- ASSESSORIA en LACTÀNCIA MATERNA a DOIMICILI

    Si tens problemes amb la lactancia, clivelles, mastitis de repetició, el bebé que no guanya pes malgrat estar tot el dia al pit, sensació d’hipogalactia…, o fins i tot estàs en la fase de deslletar de manera respectuosa i no saps com fer-ho…
Visita d’aproximadament d’ 1 hora, per valorar l’anatomia del bebè, el teu pit, la presa i com s’agafa, postura,… assessoramnet i correccions, i tractaments específics si calen.

Tarifes: 

Visita:  140 €  + suplements de desplaçament

visites de seguiment 60 €

Frenectomia, si cal: 120€

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW