Serveis i tarifes

1.- CONSULTA DE PEDIATRIA a l’ESPAI NAC.                        Ronda Sant Pere, 44, Barcelona

     Visita pediàtrica, revisió del nen sa, seguiment de patologies, tractaments de medicina clàssica combinats amb homeopatia. Vacunes si calen, o si desitges que el teu fill sigui vacunat, sinó es així, en parlem.

Tarifa:    Visita:  60 €  (durada 50 minuts aproximadament)

Visita d’Urgències:  30 € (mínim 20 minuts de visita)

Pregunta pel descompte en germans

2.- CONSULTA DE PEDIATRIA a POSIDÒNIA (Vallirana)

     Visita pediàtrica, revisió del nen sa, seguiment de patologies, tractaments de medicina clàssica combinats amb homeopatia. Vacunes si calen, o si desitges que el teu fill sigui vacunat, sinó es així, en parlem.

Tarifa:    Visita:  60 €

Visita d’Urgències:  30 €

Pregunta pel descompte en germans

3.- CONSULTA ONLINE, 24h al dia

Si no us podeu desplaçar, sempre podeu tenir-me de pediatra virtual, a les plataformes online  de medibaby (al pc o com app mòbil)5583a3_917af75218cb4332b4ff46c154f2f3f7.jpg_srb_700_2000_75_22_0.50_0.20_0.00_jpg_srb.  Aquesta aplicació funciona com un xat (o whatsapp) mèdic professional, respectant totes les lleis de confidencialitat i protecció de dades. (exemple)

També em pots trobar a Qbaby, que funciona diferent, amb possibilitat de consulta única, o també amb subscripció. Pots omplir una carpeta de salut virtual, apuntant pes, talla, i aconteixements importants de la salut del teu bebè. Prova-ho de manera gratuïta!

Consulta online en Qoolife

 

4.- VISITA NEONATAL a DOMICILI (no urgències). Especialment  a les primeres 72h de vida del nadó, i revisions periòdiques fins al primer any de vida.

La durada de les visites és d’uns 50 minuts.  Es valora al neonat o al bebè, les seves mesures antropomètriques, constants vitals, circumstàncies perinatals, i tot el relacionat amb lactància materna i alimentació quan esdevingui.

  Valoració d’anquiloglòssia (frenet lingual curt) i la necessitat de realitzar o no Frenectomia ambulatòria.

Tarifes:

Visita:  120 €  + suplement 10€ en desplaçaments > 25 km,

suplement 20€ en >50km

Frenectomia si precisa: 120€ + control a la setmana 60€

5.- ASSESSORIA en LACTÀNCIA MATERNA

    Si tens problemes amb la lactancia, clivelles, mastitis de repetició, el bebé que no guanya pes malgrat estar tot el dia al pit, sensació d’hipogalactia…, o fins i tot estàs en la fase de deslletar de manera respectuosa i no saps com fer-ho…
Visita d’aproximadament d’ 1 hora, per valorar l’anatomia del bebè, el teu pit, la presa i com s’agafa, postura,… assessoramnet i correccions, i tractaments específics si calen.

Tarifes: 

Visita:  80 €  + suplement 10 € en desplaçaments > 25 km

visites de seguiment 40 €

Frenectomia, si cal: 120€

 

També pots fer servir el mode de pagament online paypal.me/RaquelMonfortGil

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW