QUI SÓC

llengua-espanyola-2

Sóc Raquel Monfort Gil, pediatra respectuosa, assessora en lactància materna, mare de 3 tresors, i continuo sempre en formació.

Des que vaig acabar la carrera de Medicina i l’especialitat de Pediatria, fins a dia d’avui, he recorregut un intens camí fins a ser la pediatra que sóc ara, lluny de la teoria freda  i rígida que vaig estudiar.

IMG_7386Els meus parts, els meus fills i experiències amb la lactància, la criança,… han remogut sentiments als quals he volgut donar ciència. I m’han obert a altres maneres de fer en pediatria. Tot això per a poder ajudar als milers de mares (i pares) que atendré en la meva vida professional.

A part de la carrera de Medicina i Cirurgia, i l’especialitat de Pediatria, he fet el Màster de Medicina Tropical i Salut Internacional, el curs d’Assessora de Lactància Materna, cursos d’Homeopatia, un curs i un postgrau de Gestió Hospitalària, i un munt de cursos d’actualització.

Professionalment he treballat a 3 centres d’atenció primària, i actualment estic com a pediatra a la Clínica de Molins de Rei, i he estat 4 anys amb consulta pròpia a l’espai de Néixer a casa, on he conegut unes grans professionals de les que també he après molt.

He creat grups de suport a la Lactància Materna, i m’he format en la Tècnica quirúrgica en Frenectomies (pel Dr. Luis Ruiz i el Dr Parri). I també he format part de la creació del Comité de Lactància Materna de l’Hospital de Mútua de Terrassa.

Experta en BLW, faig tallers per a bebès. He guanyat dos premis en els últims congressos de la Associació Espanyola de Pediatria Extrahospitalaria (2017), i el de la Societat Catalana de Pediatria (2018) pel treball sobre la seguretat del BLW, i les connotacions socials d’aquest mètode. Actualment està en edició un article per a una revista mèdica.

Practico una PEDIATRIA RESPECTUOSA, integral, centrada en el nen i no en una malaltia  aïllada. Una medicina el més natural possible, i sobretot, sense presses, valorant el desenvolupament psicomotor del nen@ des dels seus primers moments, i totes les circumstàncies que poden afectar-lo en el seu futur psíquic i físic.

Estic sempre oberta al diàleg en tot el referent a tractaments i vacunes.

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW