el meu primer conte

“Mamá, yo también quiero dar teta”

Es un conte sobre lactancia materna i la relació de les noves àvies amb les seves filles.

Les dones que es converteixen en àvies són un suport molt important quan les seves filles es converteixen en mares.

Aquest conte està especilament dedicat a les àvies que
no van poder donar pit fa entre 40 i 70 anys, atès a les presions socials, laborals i industrials d’aleshores. Aquesta història parla de superació personal i empoderament.
Però també parla del part respectat, del paper del pare, d’un alletament prolongat, i dels sentiments de toda una família sencera que tanca un cicle.
 És un conte amb unes precioses il·lustracions, que transmeten els sentiments i emocions que afloren del text. Són de la il·lustradora Mary Trentaonze, que també ha col·laborat en altres contes.

El conte el poden llegir àvies, mares, i pares, però també els hi podem explicar als nens i nenes, doncs el llenguatge no és complex. Encara que el missatge pugui anar més enllà, això ajuda  també a “normalitzar” la lactància.

Us animo a participar encarregant el conte el més aviat possible, per a fer possible la seva edició.

vkm.is/quierodarteta

D’altra banda si encarregueu el conte, estareu col·laborant amb l’Hospital de Gambo, a Etiòpoa.  Es destinarà 1€ per cada conte venut a la Funcació Alegria sin Fronteras, al projecte que treballa en aquest hospital per a combatre la desnutrició i la mortalitat materno-infantil.

Gràcies per encarregar aquest conte per a tu, o per regalar. I gràcies per donar també suport a les mares i nens  amb escassos recursos nutricionals i sanitaris.

 

 

 

 

 

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW