CONTACTE, CONSULTA

[:ca]

Em podeu trobar a la Clinica de Molins de Rei, on es treballa amb mútues, i el sistema es de vistes curtetes.

Consulta privada a l’EspaiNac de Néixer a casa,    nac xerrades   on  puc dedicar més estona al vostre bebè, fill@.

Consulta privada a Posidònia Escola de Vida,  posidonia logo a Vallirana.  Imagen1

I si no us podeu desplaçar, sempre podeu tenir-me de pediatra virtual, a les plataformes online  de medibaby (al pc) o medibaby premium al google playstore (app mòbil)5583a3_917af75218cb4332b4ff46c154f2f3f7.jpg_srb_700_2000_75_22_0.50_0.20_0.00_jpg_srb. Aquesta aplicació funciona com un xat (o whatsapp) mèdic professional, respectant totes les lleis de confidencialitat i protecció de dades. (exemple).  Contracta’l si ja ho tens clar

qbaby també és un servei online, per a consultes breus, concretes,  i esporàdiques, que funciona com si fos un correu electrònic.

O per últim, podeu seguir les informacions que vaig penjant al facebook, sempre relacionades amb pediatria, i de vegades sobre lactància, criança i  mètodes educatius descarga facebook/Raquel Monfort Gil (en castellà) o facebook Raquel Monfort, Lactància Criança (en català).

CONTACTE: per a qüestions relacionades sobre el funcionament del web, o les plataformes online. També per demanar cita a les consultes privades.   gmail-2014 info@mesquepediatria.cat  No per a consultes relacionades amb la salut o la malalatia del vostre fill@.

                        Gràcies per confiar en mi.              IMG_7386

[:]

PEDIATRA RESPECTUOSA, LACTÀNCIA, BLW